Monday, 22 December 2008

ISE's Hot couples 2008

OMAN and his new half (lastly he got it after almost 2 years in trial)


DECO and his new half (congratulation deco!!! you deserve to be her husband..also after 2 years in trial)

Congratulations for their engagement last week. These are ISE's hot couple in my class (Pasangan bercinta bagai pinang tersalah belah ~ opsss, bagai pinang dibelah dua lah~). To him and her, I as representative of my class would like to wish happiness to DECO and his new half and also OMAN and his half as well (AM, sabo jer lah yer). We will pray for your happiness and have a wonderful time together.

8 comments:

oman said...

no comment =p

†bandaged-knee† †Broken-Medusa† said...

Hmmm congratulate to em.. :) baaa.. macam ko andrik..? :) how r u..? :)

osz said...

no komen eh lu sinchan...am kecewa tue ha......jgn dier minum racun sudah

osz said...

no comen eh sin chan....am kecewa tue....jgn sampai dier telan racun sudah.....hahahahah deco pantas r sket

oman said...

juz for miss yati :

"ku ingin kau tahu diriku di sini menanti dirimu....
meski ku tunggu hingga ujung waktuku....
dan berharap rasa ini kan abadi untuk selamanya....
dan ijinkan aku memeluk dirimu kali ini saja...
tuk ucapkan selamat tinggal untuk selamanya...
dan biarkan rasa ini bahagia untuk sekejab saja.... "

hahahaaa.... mati aku kne tikam ngan pisau besok...

Andrik McVean said...

@oman...oman ko memang pandai bermain kate2. Abis tuh shiela ko nak letak kat maner? lepas ko pakai ko buang yer..ko ingat mcm pampes? hehehe....ko memang bapak ulat bulu

@osz...ntah ar osz..aku pon risau gak kalau am minum racun sebab kecewa..nie semua salah sin chan sebab perampas

@beck..i am okey and going back to sabah today..yahooo

Hamlau said...

tahniah la oman deko
aku cool je beb

Hamlau said...

puhemak sincan!!!

Other stories

Related Posts with Thumbnails