Tuesday, 26 August 2008

What the fuck Microsoft

PETALING JAYA: Starting Wednesday, users with pirated copies of Microsoft Corp's Windows XP Professional operating system (OS) on machines that are Internet-capable could find their computer displays going black and with no screen icons visible.

There are 8.6 million users of Win XP Pro in Malaysia and about three million are expected to suffer the “blackouts,” according to Microsoft Malaysia.

To continue working, the user would need to reset the machine’s desktop background. Everything will return to normal. But when 60 minutes are up, the black screen will reappear and the user must go through the whole process again.

This will keep happening until the user licenses the copy of Win XP Pro on the machine by going to a Microsoft reseller or getting a licence online at the www.microsoft.com/malaysia/genuine. Each licence costs RM580.

This initiative is part of Microsoft’s antipiracy campaign, dubbed Windows Genuine Advantage (WGA), aimed at educating users on the benefits of using genuine software, K.T. Ng, Microsoft Malaysia’s director of client business group, told The Star on Tuesday......More here

P/S: Mati lah kali nie...terpaksa kena beli yang original.

7 comments:

maslight said...

switch to linux!!! switch to linux weeeeeeeeeeeeeeeeee

Mell said...

punya sialan...urgggghhhhhhh!!!!

Thanks for the info andrik.

Ornest said...

Kalau kasih disable tu automatic updates pun bulih kana detectkah?

Andrik McVean said...

@mas...hehehe..guna linux kah? tapi sia inda suka lah..interface lawa tapi dari segi familiarity, cam inda mesra pengguna..

@mell..mimang sialan..jaga2 ko punya PC black out...hehehe

@ornest..cadangan yang bagus sia rasa...mungkin ada betul juga cakap ko nie tau...sebab sia pun rasa cam tuh juga..

Toilet paper said...

ya andrik kasi disable tu updates..
sa lagi teruk banyak kawan2 punya laptop sa buat guna cetak rompak ja..huhu

Andrik McVean said...

@TP..mimang bagus tu idea tuh TP..hehehe..mana tahaun kalau mau beli yang original..tiada duit

Wel^Beiolman said...

update mimang penting but as ornest says..disable to automatic install ba tu..dia update mimang auto tp ada option mau pilih suru tanya owner atau terus install..so bila suda ada tu yellow flaf ko p custom install update..pilih yg ko mau..ada tu yg inda perlu mcm mau check genuine os la...

every update for any sofware bgs buat mcm ni..kasi disable auto install when new version is available...hehe..harap membantu..

Other stories

Related Posts with Thumbnails