Tuesday, 9 September 2008

My new stuffs

Hi guys, hehehe..today i'm so happy. I just bought these my stuffs. I spent around RM3000 ++ to buy my new laptop, watch and also MP3 player. Hehehe..actually i want to buy sony VAIO for my laptop but if i buy that brand means i couldn't buy anything else. I only got one, because i was given limited amount RM3500 only to buy my new stuff. So...mau tidak mau, lastly i decided to buy my Acer model Aspire 4920 about RM 3000, watch about RM100++ and MP3 player about RM 250. Pengguna yang bijak lah kunun nie. Hehehe..OK lah i got class about 12.30 today and see u again until i got back at 7pm (my tiring day). Here are my new stuff...hehe.


Wow..my new laptop..


Wow..my new toy as well.


My new MP3 player..


New watch (left) vs old watch

Ops...my old PC..terbiar plak dia..pity..
P/S: Just eat mee maggie until the end of semester because i'm running out of money..hehehe

5 comments:

urang ranau said...

andrik, pengguna yg berhemah juga ko ni ah..respek2. tepa klu hbs duit, ko jual ja pc lama ko tuh at least ada juga bikin tambah2 lg pun ko bukan guna juga. cuma kena make sure..gmbr2 ala2 edison chen kena di buang la kan..takut juga.. ;)

Andrik McVean said...

huhuhu...urangranau...ya pengguga bijak lah kunun. Banyak juga sia habis tuh, makan magie jah sia nie sampai abis samesater. sebab abis suda duit. hehehe..

Ornest said...

Ntahlah Andrik.. dari pengalaman sya kan ini Acer ndak durable bah dia pya product.. di Kerajaan Negeri Sabah sj, kebykan laptop yg rosak adlh dari brand ini.. skrg kami guna Dell sdh.. so far so good.. Baru2 wife beli laptop compaq, kira murah jg rm2299 ja di Kompleks Karamunsing.. mangkali ko pya ni latest spec pya kan? :D anyway, yg penting kita pandai jaga tu laptop... jgn kasih pinjam org. klu rosak, sendiri juga yg tanggung tu hahaha...

Bah klu teda duit sdh, ikutlah saranan si Joy tu :D Pasal gambar2 ala edison chan tu, lain lg bayaran tu. Lagi mahal muahahaha!!!

Andrik McVean said...

oiga..memang ramai yang komplen acer nie inda bagus, banyak masalah...tapi yang ini model paling baru so maybe all the previous problems have been solved mangkali..hopefully lah. apa2 pun yang paling penting cam mana cara kita jaga tuh laptop.

tolundus said...

uiiiyoo.. kaya ko ni andrik.. beli sy rumah satu hehe.. happy study.. :)

Other stories

Related Posts with Thumbnails