Sunday, 4 May 2008

Hot news from AF's forum

Yeah...guys..while i'm still busy with my research, after 12 hours in front of my PC nonstop i pun ambik angin kejap. U know what??? I went to AF punya forum and i went to stacy's page. And...very...very hangat this topic diperbualkan. OK...ok....i don't want to say anything, i'm hungry and want to have my chicken rice later. One of the the members post this:

aku tunai janji aku...

Mungkin ada diantara kamu yang tengok diari xtended dan tahu lagu 'Hati' sepatutnya lagu tugasan Nadia dan 'One night only' untuk Stacy...

Ini crita dia.... masa kat dance floor dimana cikguz dan pelajarz bincang2 sal lagu tugasan...aku heran knape cikgu2 nie cakap lagu 'One night only' lagu Stacy dan bukan lagu Nadia....tak kan masa pengetua bagi lagu tugasan derang tak tau...

Terjawab la soalan aku didalam satu VC dimana Stanly tengah ready2 nak nyanyi dan cikgu CT Hajar termain lagu 'Hati' ...ini separuh dari berbualan mereka

Stanly: "Itu bukan lagu saya la cikgu"

Cikgu CT: "eeh...itu lagu....Nadia"

Stanly: "Bukan...lagu Stacy... sbb Nadia tak bleh bawa lagu CT Nurhaliza..sbb lagu dia tinggi "

Cikgu CT: "...tinggi...so tukar lagu?"

Stanly: "a aah kena tukar"


so..aku nak tanya korang...Siapa yang mintak tukar?? kring kring ..


Sumber ini diambil dari sini
So?????? what is your comment????

2 comments:

Lady LanaRed said...

WELL.... terbukti nadia tu tak layak jadi one of the top 3 hmm not kaliber n tak brani trima cabaran!!!

Andrik McVean said...

yes..i agree with you. Nadia tak flexible.

Other stories

Related Posts with Thumbnails